Hoe werken wij?
Een vriezer vol of losse verkoop? Het kan allemaal!
Hoe werkt het?
Wanneer u belangstelling heeft in ons vlees dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan met u bespreken wat u wilt en wanneer u uw vlees kunt verwachten.
Wij kunnen dan met u bespreken wat u wilt en wanneer u uw vlees kunt verwachten.
Pas wanneer onze koeien genoeg massa hebben en wij er zeker van zijn dat al het vlees verkocht kan worden worden ze geslacht.
Wij slachten dus alleen volwassen koeien die met liefde groot gebracht zijn en een goed leven gehad hebben.
De koe wordt uitgebeend en door de slager klaargemaakt zoals wij deze willen hebben.
Vleespakketten
We verkopen vleespakketten van 30 of 40 kilogram per € 13,50. Dit bestaat o.a. uit biefstuk, bieflap, entrecote, gehakt en sucadelap. Deze pakketten zijn vers en moet u zelf invriezen. We maken een afspraak op welke dag u uw pakket kunt komen afhalen.
U kunt eventuele voorkeuren aan ons doorgeven en ook heeft u de optie het vlees in te laten pakken tegen een meerprijs van € 35, maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan, dan weet u ook wat voor lekker vlees u inpakt.
Losse verkoop
Voor de iets minder grote vriezer: u kunt natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen en uitzoeken wat er in de diepvries zit. Of u geeft uw bestelling door aan ons. Bijvoorbeeld voor € 100 aan lapjesvlees, saucijzen en gehakt. Of voor € 50 aan hamburgers, rundervinken, Basserschijven, saucijzen en gehakt. Er zijn vele mogelijkheden. Vervolgens spreken we een tijd af wanneer u uw pakket kunt afhalen. Dit vlees is wel ingevroren en meestal hebben we genoeg voorraad