Hoe werken wij?
Een vriezer vol of losse verkoop? Het kan allemaal!
Hoe werkt het?
Wij kunnen dan met u bespreken wat u wilt en wanneer u uw vlees kunt verwachten.
Pas wanneer onze koeien genoeg massa hebben en wij er zeker van zijn dat al het vlees verkocht kan worden worden ze geslacht.
Wij slachten dus alleen volwassen koeien die met liefde groot gebracht zijn en een goed leven gehad hebben.
De koe wordt uitgebeend en door de slager klaargemaakt zoals wij deze willen hebben.
Vleespakketten
We verkopen o.a. vleespakketten van 25kg à € 15 of 40kg à € 14,75. Dit bestaat o.a. uit biefstuk, bieflap, entrecote, gehakt en sucadelap. Deze pakketten zijn vers en moet u zelf invriezen. We maken een afspraak op welke dag u uw pakket kunt komen afhalen.
U kunt eventuele voorkeuren aan ons doorgeven, bijvoorbeeld geen rollade, maar meer gehakt. Het vlees wordt ingepakt en gestickerd. Wilt u zien welk vlees u in de kuip heeft en het liever zelf inpakken? Dat kan, dan krijgt u een korting van € 25.